parallax background

Aprila plezamo drugače

Nove smeri, novi izzivi
April 12, 2019
Zacetni-tecaj-sportnega-plezanja
Začetni tečaj športnega plezanja v maju
April 24, 2019

April je muhast in spremenljiv, a ta spremenljivost prinaša tudi polno dogajanja na I. osnovni šoli v Celju. Bliža se namreč državno prvenstvo v hitrostnem plezanju, ki se bo že drugič odvilo v PCC, zato bo v prihodnjih dneh malce spremenjen naš urnik odprtja. Spremembe so sledeče:


V sredo 17.4. bo na I. osnovni šoli košarkarska tekma. PCC bo odprt samo do 19. ure, cena plezanja na ta dan bo enaka večerni triurni karti. Vse, ki želite trenirati hitrost, obveščamo, da bo to mogoče do vključno četrtka 18.4., saj bo v petek (19.4.) stena za hitrost zaprta, ker bomo čistili oprimke za tekmo.

V soboto 20. aprila bo v PCC potekalo državno prvenstvo v hitrostnem plezanju. Vabljeni vsi na tekmo, fino bo, napeto in hitro, toda plezanje na ta dan ne bo mogoče. V nedeljo, na veliko noč, bo PCC odprt od 16.00 do 22.00. Ostale dni po urniku.

Bliža pa se tudi praznik dela, 1. maj, ko si bomo spočili tudi mi. PCC bo na ta dan zaprt, ostale praznične dni pa bo odprt po ustaljenem urniku. Med prvomajskimi prazniki lahko za organizirane skupine nad 10 obiskovalcev odpremo plezalni center tudi prej. V tem primeru nas obvestite najmanj 24 ur pred prihodom na elektronski naslov spo.celje@gmail.com ali na telefonsko številko 070 250 548.

Comments are closed.