Nadaljuje se Projekt OSP
May 20, 2020
PCC 24.5.2020 ponovno odpira vrata
May 22, 2020

Navodila za plezalce v telovadnici I. OŠ Celje – PCC

 1. Vstop v telovadnico I.OŠ – PCC je dovoljen samo zdravim obiskovalcem, ki ne kažejo znakov okužbe in nimajo potrjene kakršne koli okužbe (npr. kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, izcedek iz nosu, bolečine v mišicah …)
 2. Osebe, ki živijo z osebo s potrjeno boleznijo COVID-19 oziroma prihajajo z območja, kjer je odrejena karantena, naj ne hodijo na vadbo in naj upoštevajo odrejeno karanteno (ostanejo doma).
 3. Prosimo, da v telovadnici – PCC vzdržujete primerno varnostno razdaljo do drugih obiskovalcev – vsaj 1.5 metra ter ste pozorni na higieno kašlja.
 4. Ob vstopu v telovadnico si je treba obvezno razkužiti roke ali pa jih umijte z milom in toplo vodo. Enako naredite po končani vadbi.
 5. Uporaba tušev in garderob ni dovoljena. Prosimo, da pridete primerno oblečeni. Priporočamo minimalno uporabo sanitarij – v vsakem primeru posamično.
 6. Prinesite svojo pijačo, magnezij vrečko in druge pripomočke, saj je izmenjava le-teh med obiskovalci odsvetovana (plezalne opreme trenutno ne izposojamo).
 7. Plezalci se v telovadnici – PCC zadržujete samo v času vadbe – plezanja. Po koncu čim prej zapustite telovadnico.
 8. Otroke pripeljete k glavnem vhodu telovadnice, od koder se na tleh vidi napis (OD TUKAJ ZMOREM SAM). Otroci gredo najprej sami. Po končanem treningu jih tam tudi počakate.
 9. Vstop v telovadnico je izjemoma dovoljen samo enemu staršu oz. skrbniku otroka, ki potrebuje pomoč pri preoblačenju oz. pripravi na vadbo. Večji otroci, ki so že do že sedaj hodili sami v telovadnico, naj to počnejo še naprej.
 10. Zadrževanje pod plezalno steno ali na tribunah v času plezanja NI dovoljeno. Izjema bo dogovorjen čas za plačevanje vadnine. Za vse informacije nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo.
 11. V soboto, 23. 5. 2020, stopi v veljavo nova Odredba o prepovedi zbiranja v javnih prostorih zaprtega tipa, ki omejuje maksimalno število obiskovalcev na 50 oseb. Odredba velja tudi za Športno dvorano I. OŠ Celje oz. za PCC. Zaradi tega je NUJNO, da se večje skupine prehodno dogovorijo za termin obiska PCC.
 12. Navodila veljajo do preklica.

Comments are closed.