Navodila za obiskovalce Plezalnega centra Celje
May 22, 2020
Začnemo tudi z začetnim in nadaljevalnim tečajem
May 23, 2020

Potem ko smo bili primorani Plezalni center Celje zaradi epidemije koronavirusa Covid-19 marca zapreti, smo zdaj toliko bolj veseli, ker ga bomo v nedeljo, 24. maja 2020, lahko ponovno odprli.

Vadbe oz. tečaji bodo potekali po ustaljenem urniku (o čemer ste bili starši že obveščeni).

Odprti bomo tudi za zunanje obiskovalce, in sicer od ponedeljka do petka med 19.00 in 22.00, ob sobotah od 10.00 do 22.00 ter ob nedeljah od 10.00 do 19.00.

Upoštevati bo treba vsa navodila in priporočila za preprečevanje širjenja virusa Covid-19, ki so objavljena spodaj.

Navodila za plezalce v telovadnici I. OŠ Celje – PCC

  1. Vstop v telovadnico I.OŠ – PCC je dovoljen samo zdravim obiskovalcem, ki ne kažejo znakov okužbe in nimajo potrjene kakršne koli okužbe (npr. kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, izcedek iz nosu, bolečine v mišicah …)
  2. Osebe, ki živijo z osebo s potrjeno boleznijo COVID-19 oziroma prihajajo z območja, kjer je odrejena karantena, naj ne hodijo na vadbo in naj upoštevajo odrejeno karanteno (ostanejo doma).
  3. Prosimo, da v telovadnici – PCC vzdržujete primerno varnostno razdaljo do drugih obiskovalcev – vsaj 1.5 metra ter ste pozorni na higieno kašlja.
  4. Ob vstopu v telovadnico si je treba obvezno razkužiti roke ali pa jih umijte z milom in toplo vodo. Enako naredite po končani vadbi.
  5. Uporaba tušev in garderob ni dovoljena. Prosimo, da pridete primerno oblečeni. Priporočamo minimalno uporabo sanitarij – v vsakem primeru posamično.
  6. Prinesite svojo pijačo, magnezij vrečko in druge pripomočke, saj je izmenjava le-teh med obiskovalci odsvetovana (plezalne opreme trenutno ne izposojamo).
  7. Plezalci se v telovadnici – PCC zadržujete samo v času vadbe – plezanja. Po koncu čim prej zapustite telovadnico.
  8. Otroke pripeljete k glavnem vhodu telovadnice, od koder se na tleh vidi napis (OD TUKAJ ZMOREM SAM). Otroci gredo najprej sami. Po končanem treningu jih tam tudi počakate.
  9. Vstop v telovadnico je izjemoma dovoljen samo enemu staršu oz. skrbniku otroka, ki potrebuje pomoč pri preoblačenju oz. pripravi na vadbo. Starejši otroci, ki so že do že sedaj hodili sami v telovadnico, naj to počnejo še naprej.
  10. Zadrževanje pod plezalno steno ali na tribunah v času plezanja NI dovoljeno. Izjema bo dogovorjen čas za plačevanje vadnine. Za vse informacije nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo.
  11. V soboto, 23. 5. 2020, stopi v veljavo nova Odredba o prepovedi zbiranja v javnih prostorih zaprtega tipa, ki omejuje maksimalno število obiskovalcev na 50 oseb. Odredba velja tudi za Športno dvorano I. OŠ Celje oz. za PCC. Zaradi tega je NUJNO, da se večje skupine prehodno dogovorijo za termin obiska PCC (10 ali več plezalcev).
  12. Navodila veljajo do preklica.

 

Comments are closed.