parallax background

Začenja se nova sezona plezalnih vadb za otroke

Septembra ponovno začetni in nadaljevalni tečaj za odrasle
August 18, 2020
Jesenski delovni čas
August 30, 2020

Začenja se nova sezona plezalnih vadb

Poletje je tudi letos hitro minilo, a če kaj, se septembra veselimo tudi zaradi ponovnega pričetka vodenih plezalnih vadb.Verjamemo, da vaše najmlajše prsti že srbijo. Začetek vodenih vadb za otroke bo 14. septembra 2020 , in sicer to velja za I. osnovno šolo v Celju in OŠ Ljubečna, medtem ko bomo na II. osnovni šoli v Celju začeli 2. oktobra. Starši lahko prijavite otroke na vodeno vadbo prek elektronskega naslova spo.celje@gmail.com , jih vpišete kar v Plezalnem centru Celje 14. septembra med 16. in 18. uro ali pokličite na 070 250 548.

Več o vodenih vadbah za otroke: PLEZANJE ZA OTROKE

Začetna šola plezanja za odrasle se bo začela 3. septembra 2020 ob 19. uri z uvodnim predavanjem v prostorih PCC. Vadba bo potekala dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in sredah, prijave sprejemamo do 2. septembra na naš elektronski naslov spo.celje@gmail.com.

Nadaljevalni tečaj za odrasle se bo začel 3. septembra 2020 ob 20. uri z uvodnim predavanjem v prostorih PCC. Vadba bo potekala dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih, prijave sprejemamo do 2. septembra na naš elektronski naslov spo.celje@gmail.com.

Več o tečajih za odrasle: PLEZANJE ZA ODRASLE

Veselimo se novega in ponovnega srečanja z vami.

Vaša Ekipa PCC

Comments are closed.