parallax background

Začenja se nova sezona plezalnih vadb

PCC Plezalnje v celju
Navdušeni nad skalnim plezanjem
August 22, 2019
Naša Sara – svetovna prvakinja
September 5, 2019

Začenja se nova sezona plezalnih vadb

Poletje je tudi letos hitro minilo, a če kaj, se septembra veselimo tudi zaradi ponovnega pričetka vodenih plezalnih vadb.



Verjamemo, da vaše najmlajše prsti že srbijo. Začetek vodenih vadb za otroke bo 16. septembra 2019 in velja za vse šole, to so I. osnovna šola v Celju, II. osnovna šola v Celju in OŠ Ljubečna. Starši lahko prijavite otroke na vodeno vadbo prek elektronskega naslova spo.celje@gmail.com do 14.9, ali pa jih vpišete kar v Plezalnem centru Celje, kjer bo potekal vpis 10. septembra med 17. in 18. uro.

Več o vodenih vadbah za otroke: PLEZANJE ZA OTROKE

Začetna šola plezanja za odrasle se bo začela teden prej, in sicer 9. septembra 2019 ob 19. uri z uvodnim predavanjem v prostorih PCC. Vadba bo potekala dvakrat tedensko, prijave sprejemamo do 5. septembra na naš elektronski naslov spo.celje@gmail.com.

Ponovno se začenja tečaj plezanja v naravnih plezališčih. Nanj se lahko prijavijo vsi tisti, ki so opravili nadaljevalni tečaj plezanja. Prijave sprejemamo do 5. septembra 2019, tečaj pa se bo začel 10. septembra ob 19. uri z uvodnim predavanjem v prostorih PCC.

Več o tečajih za odrasle: PLEZANJE ZA ODRASLE

Veselimo se novega in ponovnega srečanja z vami.

Vaša Ekipa PCC

0pl9ok8ij7uh6zgt5fr

člpkmjnhbgv

Comments are closed.