• Poletno varstvo za otroke v Celju
  • Poletno varstvo za otroke v Celju
  • Poletno varstvo za otroke v Celju
  • Plezalna šola in telačaji za otroke in mladino v Plezalnem centru celje
  • Plezanje za otroke Plezalni center Celje
  • Plezalna šola za otroke Celje

Plezalni rojstni dan

Nepozabna rojstnodnevna avantura

Ste že preizkusili raznorazne animirane rojstnodnevne zabave, a so vašim najmlajšim šale klovnov in maskot vedno manj zabavne? Če želite vašemu otroku prirediti nepozabni rojstni dan, ki ga bo preživel v gibanju, premagovanju svojih meja, hkrati pa se bo še bolj povezal in zabaval s svojimi prijatelji, potem je plezalni rojstni dan zagotovo to, kar iščete.


Ali so udeleženci rojstnega dne že pravi mali profesionalci, popolni začetniki plezanja, ali pa si želijo le preizkusiti našo adrenalinsko gugalnico, to sploh ni pomembno, v Plezalnem centru Celje bodo certificirani inštruktorji športnega plezanja poskrbeli, da se bodo na rojstnem dnevu zabavali in naučili kaj novega udeleženci prav vseh starosti. Za udeležbo ne potrebujete nobenih izkušenj, tudi za osnovno plezalno opremo poskrbimo mi. Naši inštruktorji bodo otroke varno popeljali čez vsak korak njihove plezalne avanture in poskrbeli, da bodo odšli domov vsi zadovoljni. Da se ne bodo zabavali le otroci, pa se lahko v plezanju na koncu preizkusite tudi starši.

Plezalni rojstni dan vključuje 120 minut plezalne animacije (plezanje, igre, plezalne aktivnosti na visoki in balvanski plezalni steni). Otroci potrebujejo udobna oblačila in lastne šolske copate/balerinke ali čiste superge.

Plezalni rojstni dan je primeren za otroke starejše od petih let.

CENIK:

Paket do 6 otrok (vključno s slavljencem): 100 evrov
Paket od 7 do 12 otrok (vključno s slavljencem): 145 evrov
Paket od 13 do 18 otrok (vključno s slavljencem): 190 evrov

REZERVACIJA in PLAČILO:

Ob prijavi oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave je potrebno urediti predplačilo. Rojstni dan je potrebno rezervirati vsaj 7 delovnih dni pred dogodkom, na isti dan mora biti poravnano tudi predplačilo v primeru, da praznovanje rezervirate le 7 dni vnaprej.

Predplačilo v višini 70 evrov lahko poravnate po predračunu (prek nakazila na TRR), ki vam ga posredujemo na vaš elektronski naslov, ali na blagajni Plezalnega centra Celje v času, ko je center odprt. Na dan praznovanja se ob prihodu na sprejemni mizi Plezalnega centra Celje poravna preostanek (plačilnih kartic ne sprejemamo).

KDAJ: Za termin se dogovorimo ob rezervaciji, preferiramo termine ob vikendih v dopoldanskem času.

VABILA:

Ob plačilu akontacije vam pošljemo tudi personalizirano "plezalno" vabilo, ki ga lahko natisnete in pošljete povabljencem.

V PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE JE VKLJUČENO:

  • strokovno vodeno plezanje in animacija
  • 120 minut plezalnih in zabavnih aktivnosti
  • 1 plezalni inštruktor/6 otrok
  • vsa potrebna plezalna oprema (vrvi, plezalni pasovi, varovala)
  • za vas posebej rezerviramo del stene