SMS donacije za obnovo Frischaufovega doma na Okrešlju
December 1, 2019
Decembrski delovni čas, ob sredah odprto tudi dopoldne
December 4, 2019
Minuli vikend je bil v Kranju zaključek državnega prvenstva z zadnjima tekmama v težavnosti in balvanih z zelo vidno udeležbo naših tekmovalcev.
Na balvanih sta odlično odplezali Julija Kruder med članicami in Sara Čopar med starejšimi deklicami. Julija je osvojila 1. mesto, Sara pa 2. mesto. 6. mesti pa sta osvojila Maja Majcen med katedinjami in Lan Mastnak med starejšimi dečki.
V skupnem seštevku državnega prvenstva sta bili najuspešnejši Julija Kruder med članicami in Sara Čopar med starejšimi deklicami, ki sta osvojili 2. mesto.
V težavnosti sta včeraj odlično tekmovali Sara Čopar med starejšimi deklicami in Maja Majcen med kadetinjami, ki sta osvojili 1. mesto.
V skupnem seštevku državnega prvenstva je Sara osvojila prvo mesto med starejšimi učenkami, Maja Majcen pa 3. mesto med kadetinjami.
V državnem prvenstvu je v letošnjem letu tekmovalo 13 naših tekmovalcev (ŠPO Celje), ki so dosegli največje število točk državnega prvenstva v zgodovini kluba. To jim je prineslo pokal za tretje mesto v seštevku klubov.
Foto: Albin Simonič

Comments are closed.