Naša Sara – svetovna prvakinja
September 5, 2019
Veliak-plezalna-stena-PCC-2
Sreda, 25. september
September 24, 2019

Srednješolci plezajo, srednješolci se imajo fajn

S rednješolci, pozor! Da bo preskok iz počitniških dni v šolske klopi čim lažji, predvsem pa bolj dinamičen in sproščen, bodo od septembra dalje organizirali v PCC plezalne vadbe za srednješolske skupine.

Začetniki ali ne, važno je, da ste starejši od 14 let. Vadbe bodo potekale na visoki steni enkrat tedensko. Poleg prijetnega druženja in doseganja vrhov vertikale se boste naučili vseh potrebnih vrvnih manevrov za plezanje in varovanje z varovanjem od zgoraj ter za plezanje v vodstvu.

Na treningih pa ne bomo le plezali in se učili plezalne tehnike, pozornost bomo namenili tudi pripravi na samo plezanje, izvajanju vajam za moč in vajam za sprostitev mišic.

Seveda bomo največ plezali na umetni steni, a se bomo odpravili plezat tudi v naravna plezališča, naše treninge pa bomo okronali z druženjem in plezanjem na plezalnem taboru.

 

Kaj potrebujete?

Nič. Plezalna oprema, razen plezalnikov, bo udeležencem na voljo brezplačno v času trajanja treninga. Pridite le nasmejani, dobre volje in polni energije.

 

Kako se prijaviti?

Na elektronski naslov spo.celje@gmail.com. Vpis v skupino je možen skozi vso leto, če le imamo prosto mesto. Število mest je namreč omejeno, zato vam priporočamo, da se vpišete na vadbo čim prej. Treningi se bodo začeli 17.9.2019.Če še ne veste, ali bi se poizkusili v plezanju, ali so tovrstni treningi pravi za vas in vaša pričakovanja, potem lahko pridete na poskusno uro brezplačno.

 

Kdaj bodo potekali treningi?

Vsak torek od 19.00 do 20.30.

 

Cena:

30 evrov na mesec

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 070-250-548.

  • Plezanje v Celju vodene vadbe in plezalni tečaji
  • Vodene vadbe in tečji Plezalni center Celje
  • Plezanje za odrasle Plezalni center Celej

Comments are closed.